prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:616353

Tuđen, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology and Analysis of Wine

Cite this document

Tuđen, L. (2015). Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353

Tuđen, Lucija. "Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353

Tuđen, Lucija. "Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353

Tuđen, L. (2015). 'Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353

Tuđen L. Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 September 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353

L. Tuđen, "Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353