undergraduate thesis
Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:094980

Mikac, Ivan
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for the Biological Waste Water Treatment

Cite this document

Mikac, I. (2019). Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

Mikac, Ivan. "Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

Mikac, Ivan. "Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

Mikac, I. (2019). 'Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

Mikac I. Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 September 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

I. Mikac, "Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980