Brcko, J. (2019). Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
Brcko, Juraj. "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
Brcko, Juraj. "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
Brcko, J. (2019). 'Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
Brcko J. Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172
J. Brcko, "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172