undergraduate thesis
Izloženost polikloriranim bifenilima na području Republike Hrvatske i toksični učinci na reprodukcijski sustav čovjeka
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:776957

Čvrljak, Marko
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Toxicology

Cite this document

Čvrljak, M. (2019). Izloženost polikloriranim bifenilima na području Republike Hrvatske i toksični učinci na reprodukcijski sustav čovjeka (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776957

Čvrljak, Marko. "Izloženost polikloriranim bifenilima na području Republike Hrvatske i toksični učinci na reprodukcijski sustav čovjeka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776957

Čvrljak, Marko. "Izloženost polikloriranim bifenilima na području Republike Hrvatske i toksični učinci na reprodukcijski sustav čovjeka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776957

Čvrljak, M. (2019). 'Izloženost polikloriranim bifenilima na području Republike Hrvatske i toksični učinci na reprodukcijski sustav čovjeka', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776957

Čvrljak M. Izloženost polikloriranim bifenilima na području Republike Hrvatske i toksični učinci na reprodukcijski sustav čovjeka [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776957

M. Čvrljak, "Izloženost polikloriranim bifenilima na području Republike Hrvatske i toksični učinci na reprodukcijski sustav čovjeka", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776957