master's thesis
Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. urn:nbn:hr:159:498752

Perić, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Perić, K. (2018). Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

Perić, Katarina. "Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

Perić, Katarina. "Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

Perić, K. (2018). 'Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

Perić K. Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

K. Perić, "Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752