master's thesis
Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. urn:nbn:hr:159:787480

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Kruk, V. (2018). Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

Kruk, Valentina. "Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

Kruk, Valentina. "Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

Kruk, V. (2018). 'Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

Kruk V. Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

V. Kruk, "Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480