master's thesis
Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. urn:nbn:hr:159:395085

Bosotin, Matea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Bosotin, M. (2018). Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085

Bosotin, Matea. "Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085

Bosotin, Matea. "Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085

Bosotin, M. (2018). 'Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085

Bosotin M. Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2025 January 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085

M. Bosotin, "Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085