Šipalo, T. (2018). Utjecaj omjera C/P na biološko uklanjanje fosfora u anoksično/aerobnom procesu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519108
Šipalo, Toni. "Utjecaj omjera C/P na biološko uklanjanje fosfora u anoksično/aerobnom procesu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519108
Šipalo, Toni. "Utjecaj omjera C/P na biološko uklanjanje fosfora u anoksično/aerobnom procesu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519108
Šipalo, T. (2018). 'Utjecaj omjera C/P na biološko uklanjanje fosfora u anoksično/aerobnom procesu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519108
Šipalo T. Utjecaj omjera C/P na biološko uklanjanje fosfora u anoksično/aerobnom procesu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519108
T. Šipalo, "Utjecaj omjera C/P na biološko uklanjanje fosfora u anoksično/aerobnom procesu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519108