prikaz prve stranice dokumenta Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. urn:nbn:hr:159:607438

Hlupić, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Packaging

Cite this document

Hlupić, L. (2018). Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

Hlupić, Lucija. "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

Hlupić, Lucija. "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

Hlupić, L. (2018). 'Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

Hlupić L. Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

L. Hlupić, "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438