prikaz prve stranice dokumenta Procjena zastupljenosti voća i povrća u jelovnicima i količina otpada od voća i povrća u osnovnim školama
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Procjena zastupljenosti voća i povrća u jelovnicima i količina otpada od voća i povrća u osnovnim školama
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. urn:nbn:hr:159:795023

Mikić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science

Cite this document

Mikić, A. (2018). Procjena zastupljenosti voća i povrća u jelovnicima i količina otpada od voća i povrća u osnovnim školama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795023

Mikić, Ana. "Procjena zastupljenosti voća i povrća u jelovnicima i količina otpada od voća i povrća u osnovnim školama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795023

Mikić, Ana. "Procjena zastupljenosti voća i povrća u jelovnicima i količina otpada od voća i povrća u osnovnim školama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795023

Mikić, A. (2018). 'Procjena zastupljenosti voća i povrća u jelovnicima i količina otpada od voća i povrća u osnovnim školama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795023

Mikić A. Procjena zastupljenosti voća i povrća u jelovnicima i količina otpada od voća i povrća u osnovnim školama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 April 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795023

A. Mikić, "Procjena zastupljenosti voća i povrća u jelovnicima i količina otpada od voća i povrća u osnovnim školama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795023