master's thesis
Usporedba aktivacije urođenog imunosnog odgovora u stanicama monocita i mišića čovjeka nakon infekcije adenovirusima tipa 5, 26 i 35
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. urn:nbn:hr:159:959265

Radić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Radić, I. (2018). Usporedba aktivacije urođenog imunosnog odgovora u stanicama monocita i mišića čovjeka nakon infekcije adenovirusima tipa 5, 26 i 35 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959265

Radić, Ivana. "Usporedba aktivacije urođenog imunosnog odgovora u stanicama monocita i mišića čovjeka nakon infekcije adenovirusima tipa 5, 26 i 35." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959265

Radić, Ivana. "Usporedba aktivacije urođenog imunosnog odgovora u stanicama monocita i mišića čovjeka nakon infekcije adenovirusima tipa 5, 26 i 35." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959265

Radić, I. (2018). 'Usporedba aktivacije urođenog imunosnog odgovora u stanicama monocita i mišića čovjeka nakon infekcije adenovirusima tipa 5, 26 i 35', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959265

Radić I. Usporedba aktivacije urođenog imunosnog odgovora u stanicama monocita i mišića čovjeka nakon infekcije adenovirusima tipa 5, 26 i 35 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 June 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959265

I. Radić, "Usporedba aktivacije urođenog imunosnog odgovora u stanicama monocita i mišića čovjeka nakon infekcije adenovirusima tipa 5, 26 i 35", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959265