Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. urn:nbn:hr:159:731544
Mišković, Petra
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology and Analysis of Wine
Mišković, P. (2018). Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
Mišković, Petra. "Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
Mišković, Petra. "Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
Mišković, P. (2018). 'Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
Mišković P. Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2025 January 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544
P. Mišković, "Utjecaj tretmana visokim hidrostatskim tlakom na inaktivaciju kvasaca Brettanomyces bruxellensis i Saccharomyces cerevisiae i sadržaj polifenolnih spojeva u vinu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731544