Tretnjak, K. (2019). Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
Tretnjak, K. (2019). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
Tretnjak K. Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
K. Tretnjak, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758