master's thesis
Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:358107

Grbeš, Franjo
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Grbeš, F. (2019). Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107

Grbeš, Franjo. "Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107

Grbeš, Franjo. "Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107

Grbeš, F. (2019). 'Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107

Grbeš F. Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2025 January 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107

F. Grbeš, "Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.