Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:358107
Grbeš, Franjo
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation
Grbeš, F. (2019). Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107
Grbeš, Franjo. "Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107
Grbeš, Franjo. "Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107
Grbeš, F. (2019). 'Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107
Grbeš F. Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107
F. Grbeš, "Razvoj kemometrijskih modela za predikciju udjela patvorina, ukupnih polifenola i antioksidacijske aktivnosti meda na temelju UV-VIS spektara", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358107