master's thesis
Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:591104

Antolić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Cereal Chemistry and Technology

Cite this document

Antolić, A. (2019). Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104

Antolić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104

Antolić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104

Antolić, A. (2019). 'Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104

Antolić A. Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104

A. Antolić, "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104