Badenić, P. (2019). Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186127
Badenić, Petra. "Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186127
Badenić, Petra. "Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186127
Badenić, P. (2019). 'Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186127
Badenić P. Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186127
P. Badenić, "Promjene na proteinima i parametrima teksture tijekom prve četiri faze proizvodnje dimljenog pršuta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186127