Uzgoj ljubičastih nesumpornih bakterija u bioreaktoru s miješalom bez izvora svjetlosti na različitim izvorima ugljika
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:361338
Madaras, Manda
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Madaras, M. (2019). Uzgoj ljubičastih nesumpornih bakterija u bioreaktoru s miješalom bez izvora svjetlosti na različitim izvorima ugljika (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361338
Madaras, Manda. "Uzgoj ljubičastih nesumpornih bakterija u bioreaktoru s miješalom bez izvora svjetlosti na različitim izvorima ugljika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361338
Madaras, Manda. "Uzgoj ljubičastih nesumpornih bakterija u bioreaktoru s miješalom bez izvora svjetlosti na različitim izvorima ugljika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361338
Madaras, M. (2019). 'Uzgoj ljubičastih nesumpornih bakterija u bioreaktoru s miješalom bez izvora svjetlosti na različitim izvorima ugljika', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361338
Madaras M. Uzgoj ljubičastih nesumpornih bakterija u bioreaktoru s miješalom bez izvora svjetlosti na različitim izvorima ugljika [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 September 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361338
M. Madaras, "Uzgoj ljubičastih nesumpornih bakterija u bioreaktoru s miješalom bez izvora svjetlosti na različitim izvorima ugljika", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361338