Macut, M. (2019). Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
Macut, Maja. "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
Macut, Maja. "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
Macut, M. (2019). 'Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
Macut M. Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
M. Macut, "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292