master's thesis
Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:823292

Macut, Maja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Analytical Chemistry

Cite this document

Macut, M. (2019). Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292

Macut, Maja. "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292

Macut, Maja. "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292

Macut, M. (2019). 'Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292

Macut M. Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292

M. Macut, "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292