Mikolaj, E. (2019). Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
Mikolaj, Elena. "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
Mikolaj, Elena. "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
Mikolaj, E. (2019). 'Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
Mikolaj E. Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 July 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
E. Mikolaj, "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693