master's thesis
Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:304693

Mikolaj, Elena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Mikolaj, E. (2019). Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

Mikolaj, Elena. "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

Mikolaj, Elena. "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

Mikolaj, E. (2019). 'Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

Mikolaj E. Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 July 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

E. Mikolaj, "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693