master's thesis
Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:491416

Šain, Adela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Šain, A. (2019). Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491416

Šain, Adela. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491416

Šain, Adela. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491416

Šain, A. (2019). 'Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491416

Šain A. Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2025 March 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491416

A. Šain, "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:491416