master's thesis
Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. urn:nbn:hr:159:852246

Jurković, Marijana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Jurković, M. (2019). Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246

Jurković, Marijana. "Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246

Jurković, Marijana. "Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246

Jurković, M. (2019). 'Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246

Jurković M. Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 May 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246

M. Jurković, "Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246