Vujović, T. (2020). Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
Vujović, Tamara. "Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
Vujović, Tamara. "Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
Vujović, T. (2020). 'Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
Vujović T. Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029
T. Vujović, "Utjecaj enzimski potpomognute ekstrakcije na udio eteričnog ulja kadulje i lovora", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994029