Galić, S. (2020). Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128
Galić, Sanja. "Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128
Galić, Sanja. "Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128
Galić, S. (2020). 'Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128
Galić S. Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128
S. Galić, "Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128