master's thesis
Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. urn:nbn:hr:159:088128

Galić, Sanja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Section for Bioinformatics

Cite this document

Galić, S. (2020). Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128

Galić, Sanja. "Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128

Galić, Sanja. "Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128

Galić, S. (2020). 'Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128

Galić S. Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128

S. Galić, "Optimizacija hranjive podloge za održavanje bakterija roda Bacteroides u in vitro uvjetima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088128