master's thesis
Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. urn:nbn:hr:159:614387

Hradec, Gloria
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Analytical Chemistry

Cite this document

Hradec, G. (2020). Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614387

Hradec, Gloria. "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614387

Hradec, Gloria. "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614387

Hradec, G. (2020). 'Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614387

Hradec G. Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614387

G. Hradec, "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614387