Ugrina, M. (2020). Obrada otpadne vode iz konzerviranja ribe - učinak slanosti na aktivnost adaptiranog aktivnog mulja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398049
Ugrina, Marina. "Obrada otpadne vode iz konzerviranja ribe - učinak slanosti na aktivnost adaptiranog aktivnog mulja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398049
Ugrina, Marina. "Obrada otpadne vode iz konzerviranja ribe - učinak slanosti na aktivnost adaptiranog aktivnog mulja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398049
Ugrina, M. (2020). 'Obrada otpadne vode iz konzerviranja ribe - učinak slanosti na aktivnost adaptiranog aktivnog mulja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398049
Ugrina M. Obrada otpadne vode iz konzerviranja ribe - učinak slanosti na aktivnost adaptiranog aktivnog mulja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2025 February 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398049
M. Ugrina, "Obrada otpadne vode iz konzerviranja ribe - učinak slanosti na aktivnost adaptiranog aktivnog mulja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398049