undergraduate thesis
Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. urn:nbn:hr:159:639296

Jakoliš, Niko
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion

Cite this document

Jakoliš, N. (2020). Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

Jakoliš, Niko. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

Jakoliš, Niko. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

Jakoliš, N. (2020). 'Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

Jakoliš N. Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

N. Jakoliš, "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296