Kantoci, H. (2020). Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
Kantoci, Helena. "Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
Kantoci, Helena. "Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
Kantoci, H. (2020). 'Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
Kantoci H. Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
H. Kantoci, "Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224