undergraduate thesis
Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. urn:nbn:hr:159:075177

Renko, Ira
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Renko, I. (2020). Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

Renko, Ira. "Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

Renko, Ira. "Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

Renko, I. (2020). 'Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

Renko I. Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 July 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

I. Renko, "Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177