Stanečić, Ž. (2020). Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić, Željka. "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić, Željka. "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić, Ž. (2020). 'Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić Ž. Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 June 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Ž. Stanečić, "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177