master's thesis
Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. urn:nbn:hr:159:647177

Stanečić, Željka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Stanečić, Ž. (2020). Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177

Stanečić, Željka. "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177

Stanečić, Željka. "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177

Stanečić, Ž. (2020). 'Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177

Stanečić Ž. Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 June 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177

Ž. Stanečić, "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177