Zlatar, F. (2020). Određivanje učinka odabranih pekarskih poboljšivača na svojstva pšeničnog brašna pomoću reoloških instrumenata (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876490
Zlatar, Filip. "Određivanje učinka odabranih pekarskih poboljšivača na svojstva pšeničnog brašna pomoću reoloških instrumenata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876490
Zlatar, Filip. "Određivanje učinka odabranih pekarskih poboljšivača na svojstva pšeničnog brašna pomoću reoloških instrumenata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876490
Zlatar, F. (2020). 'Određivanje učinka odabranih pekarskih poboljšivača na svojstva pšeničnog brašna pomoću reoloških instrumenata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876490
Zlatar F. Određivanje učinka odabranih pekarskih poboljšivača na svojstva pšeničnog brašna pomoću reoloških instrumenata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2022 May 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876490
F. Zlatar, "Određivanje učinka odabranih pekarskih poboljšivača na svojstva pšeničnog brašna pomoću reoloških instrumenata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876490