Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. urn:nbn:hr:159:186284
Perković, Lucija
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Perković, L. (2020). Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284
Perković, Lucija. "Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284
Perković, Lucija. "Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284
Perković, L. (2020). 'Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284
Perković L. Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284
L. Perković, "Proizvodnja etanola s pomoću kvasaca iz roda Spathaspora na hidrolizatima dobivenim kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186284