master's thesis
Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. urn:nbn:hr:159:021428

Ivanković, Monika
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Ivanković, M. (2020). Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428

Ivanković, Monika. "Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428

Ivanković, Monika. "Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428

Ivanković, M. (2020). 'Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428

Ivanković M. Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428

M. Ivanković, "Optimiranje uvjeta emulgiranja biološki aktivnih spojeva iz biljnih ekstrakata porijeklom iz porodice Lamiaceae", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021428