Vidović Popek, I. (2020). Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019. (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
Vidović Popek, Ivana. "Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
Vidović Popek, Ivana. "Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
Vidović Popek, I. (2020). 'Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
Vidović Popek I. Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019. [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 May 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
I. Vidović Popek, "Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212