Novak, M. (2021). Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
Novak, Martina. "Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
Novak, Martina. "Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
Novak, M. (2021). 'Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
Novak M. Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692
M. Novak, "Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020692