Marjanović, L. (2021). Ispitivanje utjecaja O-glikozilacije na ugradnju heterolognih proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286010
Marjanović, Lovro. "Ispitivanje utjecaja O-glikozilacije na ugradnju heterolognih proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286010
Marjanović, Lovro. "Ispitivanje utjecaja O-glikozilacije na ugradnju heterolognih proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286010
Marjanović, L. (2021). 'Ispitivanje utjecaja O-glikozilacije na ugradnju heterolognih proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286010
Marjanović L. Ispitivanje utjecaja O-glikozilacije na ugradnju heterolognih proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286010
L. Marjanović, "Ispitivanje utjecaja O-glikozilacije na ugradnju heterolognih proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286010