undergraduate thesis
Utjecaj mediteransko-redukcijske dijete na regulaciju glikemije u pretilih pacijenata s inzulinskom rezistencijom
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:474249

Šalgaj, Matija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Šalgaj, M. (2021). Utjecaj mediteransko-redukcijske dijete na regulaciju glikemije u pretilih pacijenata s inzulinskom rezistencijom (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474249

Šalgaj, Matija. "Utjecaj mediteransko-redukcijske dijete na regulaciju glikemije u pretilih pacijenata s inzulinskom rezistencijom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474249

Šalgaj, Matija. "Utjecaj mediteransko-redukcijske dijete na regulaciju glikemije u pretilih pacijenata s inzulinskom rezistencijom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474249

Šalgaj, M. (2021). 'Utjecaj mediteransko-redukcijske dijete na regulaciju glikemije u pretilih pacijenata s inzulinskom rezistencijom', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 01 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474249

Šalgaj M. Utjecaj mediteransko-redukcijske dijete na regulaciju glikemije u pretilih pacijenata s inzulinskom rezistencijom [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 May 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474249

M. Šalgaj, "Utjecaj mediteransko-redukcijske dijete na regulaciju glikemije u pretilih pacijenata s inzulinskom rezistencijom", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474249