undergraduate thesis
Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, Diana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Grizelj, D. (2021). Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, Diana. "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, Diana. "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, D. (2021). 'Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj D. Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 October 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

D. Grizelj, "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589