master's thesis
Uzgoj kvasaca iz roda Spathaspora i proizvodnja arabitola na hidrolizatu dobivenom kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:707384

Kelemen, Zora
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Kelemen, Z. (2021). Uzgoj kvasaca iz roda Spathaspora i proizvodnja arabitola na hidrolizatu dobivenom kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:707384

Kelemen, Zora. "Uzgoj kvasaca iz roda Spathaspora i proizvodnja arabitola na hidrolizatu dobivenom kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:707384

Kelemen, Zora. "Uzgoj kvasaca iz roda Spathaspora i proizvodnja arabitola na hidrolizatu dobivenom kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:707384

Kelemen, Z. (2021). 'Uzgoj kvasaca iz roda Spathaspora i proizvodnja arabitola na hidrolizatu dobivenom kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:707384

Kelemen Z. Uzgoj kvasaca iz roda Spathaspora i proizvodnja arabitola na hidrolizatu dobivenom kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:707384

Z. Kelemen, "Uzgoj kvasaca iz roda Spathaspora i proizvodnja arabitola na hidrolizatu dobivenom kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:707384