Komljenović, A. (2021). Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
Komljenović, Anamaria. "Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
Komljenović, Anamaria. "Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
Komljenović, A. (2021). 'Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
Komljenović A. Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706
A. Komljenović, "Ispitivanje učinka biološki aktivnih tvari iz kore cikle i kore banane na stanične linije i makromolekule", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116706