master's thesis
Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:644575

Vukoje, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Vukoje, K. (2021). Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

Vukoje, Kristina. "Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

Vukoje, Kristina. "Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

Vukoje, K. (2021). 'Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

Vukoje K. Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 June 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575

K. Vukoje, "Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575