Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:675778
Božac, Natalia
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Božac, N. (2021). Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac, Natalia. "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac, Natalia. "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac, N. (2021). 'Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac N. Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
N. Božac, "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778