Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:337546
Vodjerek, Mia
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology
Vodjerek, M. (2021). Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
Vodjerek, Mia. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
Vodjerek, Mia. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
Vodjerek, M. (2021). 'Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
Vodjerek M. Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2025 January 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
M. Vodjerek, "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546