Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za razvoj formulacije lijekova s klotrimazolom kao aktivnim farmaceutskim sastojkom
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:116011
Sopić, Tihana
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Sopić, T. (2021). Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za razvoj formulacije lijekova s klotrimazolom kao aktivnim farmaceutskim sastojkom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116011
Sopić, Tihana. "Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za razvoj formulacije lijekova s klotrimazolom kao aktivnim farmaceutskim sastojkom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116011
Sopić, Tihana. "Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za razvoj formulacije lijekova s klotrimazolom kao aktivnim farmaceutskim sastojkom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116011
Sopić, T. (2021). 'Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za razvoj formulacije lijekova s klotrimazolom kao aktivnim farmaceutskim sastojkom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116011
Sopić T. Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za razvoj formulacije lijekova s klotrimazolom kao aktivnim farmaceutskim sastojkom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116011
T. Sopić, "Primjena niskotemperaturnih eutektičkih otapala za razvoj formulacije lijekova s klotrimazolom kao aktivnim farmaceutskim sastojkom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116011