prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:393379

Pejković Prekslavec, Matija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory of Thermodynamics

Cite this document

Pejković Prekslavec, M. (2021). Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“ (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

Pejković Prekslavec, Matija. "Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

Pejković Prekslavec, Matija. "Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

Pejković Prekslavec, M. (2021). 'Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

Pejković Prekslavec M. Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“ [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

M. Pejković Prekslavec, "Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379