master's thesis
Digitalizacija procesiranja u procesu proizvodnje piva sa svrhom povećanja dostupnosti i učinkovitosti proizvodne opreme
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:065530

Brcko, Juraj
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Management, Foreign Languages for Specific Purposes and Physical Education and Health
Laboratory for Sustainable Development

Cite this document

Brcko, J. (2021). Digitalizacija procesiranja u procesu proizvodnje piva sa svrhom povećanja dostupnosti i učinkovitosti proizvodne opreme (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:065530

Brcko, Juraj. "Digitalizacija procesiranja u procesu proizvodnje piva sa svrhom povećanja dostupnosti i učinkovitosti proizvodne opreme." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:065530

Brcko, Juraj. "Digitalizacija procesiranja u procesu proizvodnje piva sa svrhom povećanja dostupnosti i učinkovitosti proizvodne opreme." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:065530

Brcko, J. (2021). 'Digitalizacija procesiranja u procesu proizvodnje piva sa svrhom povećanja dostupnosti i učinkovitosti proizvodne opreme', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:065530

Brcko J. Digitalizacija procesiranja u procesu proizvodnje piva sa svrhom povećanja dostupnosti i učinkovitosti proizvodne opreme [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:065530

J. Brcko, "Digitalizacija procesiranja u procesu proizvodnje piva sa svrhom povećanja dostupnosti i učinkovitosti proizvodne opreme", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:065530