master's thesis
Utvrđivanje glutena ELISA metodom u bezglutenskim obrocima prikupljenim duplikat dijetom u djece na striktnoj bezglutenskoj dijeti
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:183899

Šarin, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Šarin, V. (2021). Utvrđivanje glutena ELISA metodom u bezglutenskim obrocima prikupljenim duplikat dijetom u djece na striktnoj bezglutenskoj dijeti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183899

Šarin, Valentina. "Utvrđivanje glutena ELISA metodom u bezglutenskim obrocima prikupljenim duplikat dijetom u djece na striktnoj bezglutenskoj dijeti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183899

Šarin, Valentina. "Utvrđivanje glutena ELISA metodom u bezglutenskim obrocima prikupljenim duplikat dijetom u djece na striktnoj bezglutenskoj dijeti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183899

Šarin, V. (2021). 'Utvrđivanje glutena ELISA metodom u bezglutenskim obrocima prikupljenim duplikat dijetom u djece na striktnoj bezglutenskoj dijeti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183899

Šarin V. Utvrđivanje glutena ELISA metodom u bezglutenskim obrocima prikupljenim duplikat dijetom u djece na striktnoj bezglutenskoj dijeti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 May 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183899

V. Šarin, "Utvrđivanje glutena ELISA metodom u bezglutenskim obrocima prikupljenim duplikat dijetom u djece na striktnoj bezglutenskoj dijeti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183899