master's thesis
Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, Iva
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Dvorneković, I. (2021). Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, Iva. "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, Iva. "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, I. (2021). 'Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković I. Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

I. Dvorneković, "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280