master's thesis
Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:840139

Vlašić, Antonia
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Vlašić, A. (2022). Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

Vlašić, Antonia. "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

Vlašić, Antonia. "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

Vlašić, A. (2022). 'Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

Vlašić A. Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139

A. Vlašić, "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139