doctoral thesis
Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:861519

Crnić, Irena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Crnić, I. (2021). Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6 (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519

Crnić, Irena. "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519

Crnić, Irena. "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519

Crnić, I. (2021). 'Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519

Crnić I. Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6 [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519

I. Crnić, "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519