Crnić, I. (2021). Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6 (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić, Irena. "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić, Irena. "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić, I. (2021). 'Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić I. Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6 [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
I. Crnić, "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519