undergraduate thesis
Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, Marta
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Brkljačić, M. (2022). Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, M. (2022). 'Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić M. Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 July 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

M. Brkljačić, "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706